خانه / خبر / ‍ پیام تبریک دکترمشایخی ریاست واحد تنکابن به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

‍ پیام تبریک دکترمشایخی ریاست واحد تنکابن به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

دکتر حسینعلی مشایخی

‍ پیام تبریک دکترمشایخی به مناسبت فرارسیدن عید نوروز
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن، رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن به مناسبت فرارسیدن عید نوروز طی پیامی این مناسبت فرخنده را به استادان ،همکاران و دانشجویان واحدتنکابن تبریک گفت.در متن این پیام آمده است

بسم الله الرحمن الرحیم”
یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر الیل والنهار،یا محول الحول و الاحوال،حول حالنا الی احسن الحال”
فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است.
آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.
حلول سال نو و بهار پرطراوت، نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است.
این پدیده، فرصتی نو برای تازه شدن و بازنگریستن بر چگونه زیستن می باشد.
نوروز باستانی کهن ترین جشن گیتی و رشته پیوند نسل های گذشته و حال است که با آموزه های اسلامی تحکیم یافته و همواره بازگشت به زیبائی و خوبی را برای اقوام و فرهنگ های مختلف این مرز و بوم بهارارمغان آورده است.
اینجانب با استعانت از آفریدگار جهان و به انگیزه رستاخیز طبیعت، فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است به تمامی همکاران ، استادان ودانشجویان واحد تنکابن تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
امید است با یاری از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا… الاعظم مهدی موعود (عج) و منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای وبا همدلی درآغاز سال جدید بتوانیم سایه ویروسی که زندگی آحاد مردم را مختل نموده است هر چه زودتر برطرف وهمکاران وخانواده گرامیشان درسلامتی ونشاط درسال جدیدزندگی با موفقیتی را سپری نمایند.
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
دکترحسنعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برای دومین سال متوالی؛ دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن رتبه برتر روابط‌عمومی را کسب کرد