خانه / خبر / پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت فرارسیدن زاد روز پربرکت امام حسین (ع) و روز پاسدار

دکتر حسینعلی مشایخی

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن در پیامی فرارسیدن زاد روز پربرکت امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفت.

دکتر حسینعلی مشایخی در متن این پیام آورده است:
سوم شعبان، سالروز ولادت مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت، حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام، بنام روز پاسدار نامگذاری شده است.
روز پاسدار، روز تجلیل از سربازان حریم ولایت، حافظان کیان کشور و حامیان مستضعفان است. پاسداران یادگاران سال های آتش، عشق و ایمان هستند، آنان با پروانه حضورشان به دور شمع وطن، غیرتی حسینی را از کربلا تا قلّه های سر به فلک کشیده ایران اسلامی به دوش میکشند.
سپاه پاسداران درخت تنومند استقامت، پایداری و جاودانگی و نیز منزل امید مسلمانان است. سپاه قدرت و شکست ناپذیری خود را در میادین و عرصه های مختلف به اثبات رسانیده است. سپاهیان به صورت خستگی ناپذیر، در میادین سخت نبرد دفاع مقدس، دفاع حرم و بحران‌های گوناگون، همه نقشه های شوم استکبار جهانی و دژخیمان کشورمان را برملا ساخته و پوزه آنان را به خاک مالیده اند.
ملت ایران همواره قدردان ایثارگری و جانفشانی های فرزندان پاسدار خود در راه حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی هستند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بویژه شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی ،فرارسیدن خجسته سالروز میلاد با سعادت حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار را به تمامی مردم عزیز و پاسداران عرصه های جهاد و شهادت به ویژه پاسداران سرافراز همیشه در صحنه شهرستان تنکابن تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و توفیقات روزافزون آنان را از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

برای دومین سال متوالی؛ دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن رتبه برتر روابط‌عمومی را کسب کرد

روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برای دومین سال متوالی در این شهرستان به عنوان …