خانه / خبر / برای دومین سال متوالی؛ دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن رتبه برتر روابط‌عمومی را کسب کرد

روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برای دومین سال متوالی در این شهرستان به عنوان برتر رسید.

به گزارش خبرگزاری آنا، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات در مراسمی با حضور معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه تنکابن از روابط عمومی‌های برتر این شهرستان با اهدای لوح قدردانی شد.

براین اساس، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برای دومین سال متوالی در این شهرستان عنوان  برتر را به خود اختصاص داد.

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن در این مراسم با تأکید بر اهمیت جایگاه روابط‌عمومی در ادارات و مراکز آموزش عالی گفت: «در جهانی که ارتباطات حرف نخست را می‌زند، روابط عمومی‌ها از ارکان مهم و تأثیرگذار اطلاع‌رسانی و حلقه پیوند مردم و مسئولان هستند.»

سیدامیر حسینی‌جو اضافه کرد: تأکید مقام معظم رهبری نیز بر اهمیت روابط‌عمومی‌ها به عنوان «بهترین نمایانگر اوضاع داخلی سازمان و منعکس‌کننده چگونگی مسائل سازمان‌ها» گواهی بر نقش بی‌بدیل روابط‌عمومی است.

وی مطرح کرد: «روابط عمومی همچنین برای مدیریت مناسب در بخش‌های مختلف جامعه، شبکههاى ارتباطى و تعامل گسترده با مدیریت نیروی انسانی توانمند به عنوان رکن اصلی نقش مهمی ایفا کرده و دسترسی سریع و درست مخاطبان سازمان و رسانه‌ها به اطلاعات و آمار، نیاز به روابط‌عمومى پویا و فعال دارد.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

جدول زمانبندی برگزاری امتحان جامع دکتری تخصصی (PHD) نیمسال دوم ۹۸/۹۹ واحد تنکابن(ویرایش شده در ۳۰ تیر)