خانه / خبر / رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن: همزمان با سراسر کشور هزار و ۴۴۷ داوطلب آزمون سراسری سال ۹۹ در این واحد دانشگاهی به ‌رقابت می‌پردازند

در گفتگو با آنا مطرح شد؛

دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن میزبان چه تعداد داوطلب کنکور ۹۹ است؟

دکتر حسینعلی مشایخیرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: همزمان با سراسر کشور هزار و ۴۴۷ داوطلب آزمون سراسری سال ۹۹ در این واحد دانشگاهی به ‌رقابت می‌پردازند.

حسینعلی مشایخی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تنکابن، درباره برگزاری کنکور سراسری ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به پشتوانه امکانات مناسب و تجربه و با توجه به شرایط حساس شیوع ویروس کرونا میزبانی کنکور سراسری را در شهرستان تنکابن برعهده گرفته است.

وی افزود: کنکور سال ۱۳۹۹ شهرستان تنکابن روزهای ۲۹، ۳۰، ۳۱ مرداد و یکم شهریور در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ادامه داد: چهارشنبه بیست و نهم در نوبت صبح ۲۱۳ داوطلب در گروه آزمایشی هنر، پنجشنبه ۳۰ مرداد در نوبت صبح ۲۵۱ داوطلب در گروه آزمایش علوم ریاضی و فنی و ۲۲۳ داوطلب در گروه علوم انسانی و جمعه ۳۱ مرداد در نوبت صبح ۴۰۴ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی  به رقابت می‌پردازند.

مشایخی خاطرنشان کرد: صبح شنبه یکم شهریور نیز ۳۵۶  داوطلب در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی  به‌رقابت می‌پردازند.

این مقام مسئول اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به خانواده‌ داوطلبان کنکور اطمینان می‌دهد که با نظارت کارشناسان شبکه بهداشت و در‌مان و اورژانس ۱۱۵ و همراهی سایر نهادها و ادارات و ارگان‌ها قبل و بعد از هر آزمون همه صندلی‌های ساختمان و سرویس‌های بهداشتی و‌ مسیر تردد داوطلبان به‌طور کامل ضدعفونی می‌شود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همراهی همکاران و کارشناسان باسابقه دانشگاه محیطی امن و آرام برای برگزاری آزمون مهیا خواهد شد.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

**جدید**: اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)

اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)  : ورودی های ۹۶ و ماقبل: …