خانه / خبر / دکتر قانع مدیر پژوهش: تشریح اجرای مراحل اولیه ساخت ژل ضدعفونی و ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در گفتگو با خبرگزاری آنا

آزمایشگاه آموزشی تحقیقاتی شیمی چه کاربردهایی دارد؟/ اجرای مراحل اولیه ساخت ژل ضدعفونی‌

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: آزمایشگاه آموزشی شیمی از هفت آزمایشگاه تحقیقاتی ایجادشده در واحد تنکابن بوده که در امر آموزش و تحقیقات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی فعال است.

مسعود قانع در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در سی و یکمین شماره از معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به تشریح ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن پرداخت.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، درباره ارزیابی خود از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه اظهار کرد: آزمایشگاه آموزشی شیمی از هفت آزمایشگاه تحقیقاتی ایجادشده در واحد تنکابن بوده که در امر آموزش و تحقیقات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی فعال است.

تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی

وی در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در دانشگاه خود دارید؟ عنوان کرد: در آزمایشگاه شیمی دستگاه‌های HPLC و FTIR, گاز کرماتوگرافی، جذب اتمی و در آزمایشگاه‌های علوم زیستی دستگاه‌های میکروسانترفیوژ، ترمال سایکلر, PCR و Real time شاخص هستند.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن درباره اینکه دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی کاربرد دارد، توضیح داد: دستگاه‌های موجود در آزمایشگاه شیمی قابل کاربرد برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های شیمی، تکثیر و پرورش آبزیان، زیست گیاهی، ژنتیک و میکروبیولوژی است. دستگاه‌های موجود در آزمایشگاه تحقیقات زیست‌شناسی قابل استفاده برای دانشجویان رشته‌های ژنتیک، میکروبیولوژی، تکثیر و پرورش آبزیان، محیط زیست و … است.

قانع با بیان اینکه تاکنون هیچ‌کدام از آزمایشگاه‌های واحد تنکابن به آزمایشگاه همکار استاندارد تبدیل نشده است و به آنا گفت: در مورد اقداماتی که تاکنون برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی دانشگاه‌ انجام داده‌ایم، شرکت در کارگاه‌های ضمن‌خدمت برای همکاران آزمایشگاه و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان است.

مدیر پژوهش و فناوری واحد تنکابن در پاسخ به این پرسش که با توجه به شعار سال (جهش تولید) در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این دانشگاه چه برنامه‌هایی برای کمک به رونق تولید دارید، یادآور شد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه، آزمایشگاه تحقیقات واحد به‌‌منظور تهیه و تولید فرمولاسیون ژل ضدعفونی‌کننده اقدام کرده که مراحل تأیید اولیه برای ساخت و توضیح آن در حال اجراست.

تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی

قانع درباره فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه سامانه‌های «ساها» و «ساتا» گفت: تمام اطلاعات مربوط به آزمایشگاه‌ها، دستگاه‌ها و کارکنان با درج جزئیات در سامانه‌ ساها ثبت شده است و به‌دنبال فعالیت در ساتا نیز هستیم.

وی درباره تولید محصولات بهداشتی و درمانی برای مبارزه با کرونا اظهار کرد: از اسفند ۱۳۹۸ بخش تحقیقات واحد اقدام به تهیه و توزیع محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح کرده است. مراحل اولیه ساخت ژل ضدعفونی‌کننده دست نیز اجرا و برای اخذ تأییدیه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات اولیه انجام شده است.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/

**جدید**: اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)

اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)  : ورودی های ۹۶ و ماقبل: …