خانه / خبر / راه‌اندازی مجهزترین مرکز نازایی غرب مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

راه‌اندازی مجهزترین مرکز نازایی غرب مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن از راه‌اندازی مجهزترین مرکز نازایی غرب مازندران در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تنکابن، حسینعلی مشایخی در حاشیه دیدار احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن  در نشستی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی اظهار کرد: راه‌اندازی مجهزترین مرکز نازایی غرب مازندران در بیمارستان کتالم از برنامه‌های آتی واحد تنکابن بوده و پیش‌نویس قرارداد آن انجام شده است.

وی افزود: بخش حقوقی سازمان مرکزی هم موافقت اولیه خود را با اجرایی کردن این طرح اعلام کرده است. امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک با حمایت مسئولان شهرستانی و دانشگاه آزاد اسلامی این پروژه را راه‌اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: این واحد دانشگاهی از سال ۱۳۶۵ در این شهرستان راه‌اندازی شده و اکنون  با ۱۶۵ عضو هیئت علمی، ۲۳۰ کارمند و ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجو به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی در این شهرستان در حال فعالیت است.

مشایخی عنوان کرد: درباره موضوع دانش‌بنیان فعالیت‌های خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در زمینه پرورش زالو طبی صورت گرفته که این کار ابتدا با ۳۰۰ زالو آغاز شده و امروزه با ۷ هزار  زالو در حال فعالیت است. امیدواریم با تلاش همکاران این تعداد را به ۵۰ هزار زالو برسانیم؛ چراکه هدف از پرورش زالوی طبی استفاده از مواد مؤثر بزاق آن در درمان است.

راه‌اندازی سیستم real time PCR در واحد تنکابن

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌های اصلی و هدفمند ما در بخش درآمدهای غیرشهریه‌ای تجاری‌سازی محوطه مشرف به خیابان اصلی است که این تجاری‌سازی کمک بزرگی برای ایجاد درآمد پایدار خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن مطرح کرد: این واحد دانشگاهی از ابتدای پیدایش بیماری کرونا نقش بسزایی در کمک به بخش پزشکی و کادر درمان و در تولید ژل ضدعفونی و شستشوی دست در شهرستان داشته و دارد و امیدواریم آینده نزدیک به‌منظور کمک به بخش تشخیص بیماری کرونا سیستم real time PCR را در این واحد دانشگاهی راه‌اندازی کنیم.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

**جدید**: اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)

اصلاحیه زمانبندی مرحله  دوم انتخاب واحد  استان مازندران (واحد تنکابن)  : ورودی های ۹۶ و ماقبل: …