خانه / اطلاعیه / برنامه زمانبندی (جدید) واحد تنکابن، اعلام شده از طرف سازمان مرکزی برای انتخاب واحد دانشگاه ها بر اساس سال ورود

زمانبندی جدید اعلام شده از طرف سازمان مرکزی برای انتخاب واحد دانشگاه ها بر اساس ورودی واحد تنکابن :

ورودی ۹۶ و ماقبل:

سه شنبه ۲۵ شهریور : از ساعت ۸ تا ۱۴ و از ساعت ۲۲ تا ۶صبح روز بعد یعنی چهارشنبه

ورودی ۹۷ و ۹۸ :

چهار شنبه ۲۶ شهریور : از ساعت ۸ تا ۱۴ و از ساعت ۲۲ تا ۶ صبح روز بعد یعنی پنجشنبه

شروع کلاسها : ۲۹ شهریور !

حذف و اضافه : ۱۲ مهر !

خلاصه ای از صحبتهای مدیر کل توسعه هوشمند دانشگاه آزاد درباره سیستم جدید آموزشی (آموزشیار):

•  فعلا نیازی به پرداخت بدهی قبلی در آموزشیار نیست و پرداخت شهریه قبل از انتخاب واحد فعال میشود.
  •  امکان تقسیط شهریه و بدهی بصورت الکترونیکی در آموزشیار وجود دارد.
  •  مسئولیت‌ رعایت پیش نیاز و هم نیاز در این ترم برعهده دانشجو میباشد. انتخاب واحد باید طبق چارت درسی که مدیرگروه در اختیار دانشجو قرار داده صورت بگیرد.
  •  امکان برداشتن تا ۶ واحد درسی  برای دانشجویانی که در مقطع کارشناسی در ترم بهمن نمره کمتر از ۱۲  و برای دانشجویانی کارشناسی ارشد و دکتری که نمره زیر ۱۴ گرفته اند بصورت رایگان در این ترم علاوه بر سقف واحدها امکان پذیر است. بطور مثال دانشجو میتواند به جای ۲۰ واحد ۲۶ واحد بردارد.
  • دانشجویان فقط در بازه زمانی مشخص شده میتوانند برای انتخاب واحد وارد سیستم شوند.
  •    دانشجویان و اساتید  مشکلات خود در آموزشیار را میتوانند از طریق شماره تلفن ۰۲۱۴۷۹۱۹۱۰۰  یا سایت pasokh.iau.ac.ir مطرح کنند.
  •  ⚠️توجه:مغایرت های سایت با چارت و نمرات به زودی حل خواهد شد.

مصاحبه دکترا ۱۳۹۹

شیوه و چگونگی اجرای مصاحبه علمی این دوره داوطلبین گرامی با سلام و احترام ضمن …