خانه / آموزشی / مصاحبه دکترا ۱۳۹۹

شیوه و چگونگی اجرای مصاحبه علمی این دوره

داوطلبین گرامی

با سلام و احترام

ضمن تبریک به داوطلبان آزمون دکتری تخصصی سال ۹۹ که در دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله مصاحبه علمی راه یافته اند، بدینوسیله شیوه و چگونگی اجرای مصاحبه علمی این دوره  در واحد تنکابن به شرح ذیل اعلام می‌شود:

1. با توجه به شرایط خاص شیوع ویروس کرونا و نظر به مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشـجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی مصاحبه سال جاری این دوره به صورت مجازی برگزار می‌شود. داوطلبان جهت انجام مصاحبه مجازی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی (ماسک، دستکش و …) ملزم به حضور در واحدهای دانشگاهی که از قبل توسط ایشان مشخص گردیده می باشند.
  2. تاریخ و زمان مصـاحبه در موعد مقرر توسـط مرکز سـنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی اعلام خواهد شد.
  3. حضور داوطلبان در واحد دانشگاهی منتخب به منظور شرکت در مصاحبه علمی (به صورت مجازی) در تاریخ و زمان اعلام شده الزامی بوده و عدم حضور داوطلب در موعد مقرر به منزله انصراف از پذیرش خواهد بود.
  4. به همراه داشتن کتاب – لپ تاپ – موبایل و هر گونه وسیله ارتباطی در محل جلسه مصاحبه ممنوع می باشد.
  5. به همراه داشتن کارت ملی و یا شناسنامه جهت امر شناسایی و تطبیق چهره الزامی است.
  6. داوطلبان نیم ساعت قبل از زمان اعلام شده جهت انجام امور اداری از قبیل احرازهویت و … در واحد دانشگاهی محل آزمون خود حضور بهم رسانند.

7. دفترچه راهنما و فایل تصویری را از سایت مرکز آزمون دانلود و مطالعه فرمایید: https://azmoon.iau.ac.ir
  8. لازم است داوطلبین عزیز، کارت ورود به جلسه آزمون مصاحبه خود را از طریق سامانه آزمون دریافت و در روز مصاحبه به همراه کارت ملی و شناسنامه به مسئول احراز هویت دانشگاه ارائه نمایند

زمان برگزاری : ۹۹/۷/۵ لغایت ۹۹/۷/۱۶

آدرس محل برگزاری مصاحبه دکتری :تنکابن –ولی آباد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن-ساختمان آموزشی جدید طبقه چهارم -اتاق مدیران گروه