خانه / خبر / پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاد تنکابن به مناسبت روز دانشجو

پیام دکتر مشایخی رئیس دانشگاه آزاد تنکابن به مناسبت روز دانشجو

دکتر حسینعلی مشایخی

دکترمشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو پیامی را به شرح ذیل بیان داشت:

بسمه تعالی

✅ فرا رسیدن شانزدهم آذر ماه یادآور حضور مقتدرانه دانشجویان استکبار ستیز در حماسه های ماندگار ایران اسلامی است.

❇ شهادت دانشجویان مبارز شهید مهدی شریعت رضوی، شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا که خون خود را در راه استکبار ستیزی و سربلندی ایران عزیز نثار کردند، شروعی برای مبارزه با استبداد و استکبار بود.

🔻مرور صفحات تاریخ گواه آن است که دانشگاهیان، در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ آن، شرکت مخلصانه در حماسه دفاع مقدس و نیز در پیشرفت و رشد همه جانبه میهن عزیزمان نقشی مهم و اساسی برعهده داشته و دارند.

✅ اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو ۱۶آذر و شهدای دانشجو در جنگ تحمیلی علی الخصوص شهیدمدافع حرم این دانشگاه عارف کایدخورده وشهادت دانشمند هسته ای دکترمحسن فخری زاده ودوشهیدگمنام دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن، امیدوارم دانشجویان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن

استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با کاشت چند نهال از آیین درختکاری و گرامیداشت …