خانه / آموزشی / اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی (کلیه رشته ها)

بر اساس دستور العمل شماره ۱۲۱۲/۱۰/ص /۹۹ مورخ ۳۱/۰۱/۹۹ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تمامی مراحل دفاع از رساله (از انتخاب موضوع و تعیین اساتید راهنما/مشاور تا تسویه حساب) می بایست در سامانه پژوهشیار انجام پذیرد.

از آنجائیکه یکسال پس از زمان تائید و تصویب پروپوزال در گروه آموزشی/ شورای پژوهشی واحد (و با رعایت سایر ظوابط)، دانشجو می تواند از رساله خود دفاع نماید، از اینرو هرچه سریعتر نسبت به ثبت پروپوزال و ارسال آن به اساتید راهنما/ مشاور در سامانه پژوهشیار اقدام نمائید.

بدیهی است هرگونه تاخیر در اجرای فرایند ثبت و تائید پروپوزال در سامانه پژوهشیارکه منجر به تاخیر در فرایند دفاع خواهد شد، متوجه دانشجو می باشد.

تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی از دوم تا ششم مرداد ماه (عید سعید قربان تا عید سعید غدیر)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی که …