خانه / آموزشی / اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی (کلیه رشته ها)

بر اساس دستور العمل شماره ۱۲۱۲/۱۰/ص /۹۹ مورخ ۳۱/۰۱/۹۹ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تمامی مراحل دفاع از رساله (از انتخاب موضوع و تعیین اساتید راهنما/مشاور تا تسویه حساب) می بایست در سامانه پژوهشیار انجام پذیرد.

از آنجائیکه یکسال پس از زمان تائید و تصویب پروپوزال در گروه آموزشی/ شورای پژوهشی واحد (و با رعایت سایر ظوابط)، دانشجو می تواند از رساله خود دفاع نماید، از اینرو هرچه سریعتر نسبت به ثبت پروپوزال و ارسال آن به اساتید راهنما/ مشاور در سامانه پژوهشیار اقدام نمائید.

بدیهی است هرگونه تاخیر در اجرای فرایند ثبت و تائید پروپوزال در سامانه پژوهشیارکه منجر به تاخیر در فرایند دفاع خواهد شد، متوجه دانشجو می باشد.

اطلاعیه: فرآیند مربوط به پیش دفاع دکتری