خانه / آموزشی / اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی: الزام تمامی مراحل دفاع از رساله دکترا در سامانه پژوهشیار

اطلاعیه پژوهشی

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی (کلیه رشته ها)

بر اساس دستور العمل شماره ۱۲۱۲/۱۰/ص /۹۹ مورخ ۳۱/۰۱/۹۹ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تمامی مراحل دفاع از رساله (از انتخاب موضوع و تعیین اساتید راهنما/مشاور تا تسویه حساب) می بایست در سامانه پژوهشیار انجام پذیرد.

از آنجائیکه یکسال پس از زمان تائید و تصویب پروپوزال در گروه آموزشی/ شورای پژوهشی واحد (و با رعایت سایر ظوابط)، دانشجو می تواند از رساله خود دفاع نماید، از اینرو هرچه سریعتر نسبت به ثبت پروپوزال و ارسال آن به اساتید راهنما/ مشاور در سامانه پژوهشیار اقدام نمائید.

بدیهی است هرگونه تاخیر در اجرای فرایند ثبت و تائید پروپوزال در سامانه پژوهشیارکه منجر به تاخیر در فرایند دفاع خواهد شد، متوجه دانشجو می باشد.

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانشجوی رشته پزشکی واحد تنکابن در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانجشوی رشته پزشکی در دوازدهمین المپیاد علمی …