خانه / آموزشی / ۲۵ آذرماه: آغاز ثبت‌نام دوره کارشناسی ارشد براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

👈فرصت تحصیل مقطع تحصیلات تکمیلی در معتبرترین و منحصربفردترین دانشگاه در سطح منطقه

🔷ثبت نام بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

🔶پیرو مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا پذیرش براساس سوابق تحصیلی رشته های مقطع کارشناسی ارشد نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن از روز ۲۵ آذر ماه آغاز خواهد شد.

♦️دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته این دوره از روز سه شنبه ۲۵ آذر ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد. همزمان با انتشار دفترچه، ثبت نام آغاز و در روز یکشنبه ۳۰ آذر ماه پایان خواهد یافت.

✅پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد صرفا جهت تحصیل در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می باشد.

👈👈سایت ثبت نام :
www.sanjesh.org