خانه / آموزشی / ۲۵ آذرماه: آغاز ثبت‌نام دوره کارشناسی ارشد براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

👈فرصت تحصیل مقطع تحصیلات تکمیلی در معتبرترین و منحصربفردترین دانشگاه در سطح منطقه

🔷ثبت نام بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

🔶پیرو مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا پذیرش براساس سوابق تحصیلی رشته های مقطع کارشناسی ارشد نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن از روز ۲۵ آذر ماه آغاز خواهد شد.

♦️دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته این دوره از روز سه شنبه ۲۵ آذر ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد. همزمان با انتشار دفترچه، ثبت نام آغاز و در روز یکشنبه ۳۰ آذر ماه پایان خواهد یافت.

✅پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد صرفا جهت تحصیل در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می باشد.

👈👈سایت ثبت نام :
www.sanjesh.org

👈👈تلفن تماس

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با کاشت چند نهال از آیین درختکاری و گرامیداشت …