خانه / خبر / همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)رزمایش کمک مؤمنانه در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن با توزیع بسته‌های حمایتی

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه سلام‌الله علیها رزمایش احسان و کمک مؤمنانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تنکابن به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها از سوی حوزه بسیج دانشجویی شهید مفتح و قرارگاه جهادی‌ دانشجوی شهید مدافع حرم عارف کاید‌خورده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، رزمایش احسان و کمک مؤمنانه با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تنکابن برگزار شد.

در این مرحله، ۴۰ بسته حمایتی هرکدام با ارزش ۱۵۳ هزار تومان و در مجموع ۶‌ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان آماده و میان مردم غرب مازندران (رامسر—تا عباس‌آباد) توزیع شد.

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانشجوی رشته پزشکی واحد تنکابن در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانجشوی رشته پزشکی در دوازدهمین المپیاد علمی …