خانه / خبر / استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با کاشت چند نهال از آیین درختکاری و گرامیداشت هفته منابع طبیعی استقبال کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری از تنکابن به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت آیین روز درختکاری و گرامیداشت هفته منابع طبیعی با حضور حسینعلی مشایخی رئیس واحد تنکابن، معاونان، کارکنان و علی مولایی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان تنکابن در فضای سبز محوطه این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم چند نهال توسط حاضران در فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن کاشته شد.

دکتر نیک کار معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن: لزوم انتخاب وزیری متخصص برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: رئیس‌جمهور منتخب مردم باید برای ساماندهی …