خانه / خبر / استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

استقبال از آیین درختکاری در دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با کاشت چند نهال از آیین درختکاری و گرامیداشت هفته منابع طبیعی استقبال کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری از تنکابن به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن به مناسبت آیین روز درختکاری و گرامیداشت هفته منابع طبیعی با حضور حسینعلی مشایخی رئیس واحد تنکابن، معاونان، کارکنان و علی مولایی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان تنکابن در فضای سبز محوطه این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم چند نهال توسط حاضران در فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن کاشته شد.

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانشجوی رشته پزشکی واحد تنکابن در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور

کسب مدال نقره انفرادی توسط خانم کوثر درستکار دانجشوی رشته پزشکی در دوازدهمین المپیاد علمی …