خانه / خبر / مجله بین‌المللی ابعاد نانو (IJND) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در لیست ۲۰ نشریه برتر علمی کشور قرار گرفت

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از واحد تنکابن، مجله بین المللی ابعاد نانو با نام لاتین (International Journal of Nano Dimension) بر اساس گزارش‌های استنادی JCR۹۸-SID)) به عنوان یکی از ۲۰ نشریه برتر علوم پزشکی کشور شناخته شد.

مجله (IJND)  International Journal of Nano Dimension به‌صورت فصل‌نامه مربوط به چاپ مقالات در تمام حوزه‌های نانو بوده و در سایت مجله متن کامل تمام مقالات چاپ شده و رایگان در اختیار پژوهشگران قرار داده شده است.

اعضای هیئت علمی برجسته برخی از دانشگاه‌های کشور و برخی از دانشگاه‌های خارج از کشور مانند آمریکا، چین، ترکیه، استرالیا ، کره جنوبی و … به عنوان عضو هیئت تحریریه با این مجله همکاری می‌کنند.

مجله(IJND) از سال ۲۰۱۰ به مدیر مسئولی بابک صادقی و سردبیری خلیل پورشمسیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن شروع به فعالیت کرده و علاوه بر رتبه علمی-پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اخذ نمایه ISC از ابتدای سال ۲۰۱۷ در پایگاه اطلاعاتی ESCI سایت تامسون-رویتر نمایه شده و مقالات چاپ شده در آن ISI محسوب می‌شود.

دکتر نیک کار معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن: لزوم انتخاب وزیری متخصص برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: رئیس‌جمهور منتخب مردم باید برای ساماندهی …