خانه / خبر / پیام تبریک دکتر حسینعلی مشایخی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم

دکتر حسینعلی مشایخی

❇❇ رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن: با آرزوی قبولی طاعات وعبادات همه روزه داران، بی تردید تجلیل از معلمان و فرهنگیان شریف، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است که در سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، بزرگداشت مقام رفیع معلم را ارج نهیم و قدردان و سپاسگزار این میراث داران انبیاء الهی و معرفت باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن، در این پیام آمده است؛
جایگاه معلم در باور و ارزش های ملت مسلمان ما، جایگاهی رفیع و ارزشمند است. در تفکر دینی ما ، معلم روشنگر چراغ فروزان هدایت و نجات بخش آدمیان از ظلمت جهل است.  چنانکه در حدیث شریف «زَکاه العِلمِ نَشْرُهُ» ، نقش معلمین در نشر علم به خوبی تداعی شده است. معلمی شغل انبیاء است و مولای متقیان در وصف آن فرموده اند: ” من علمنی حرفاً، صیرنی عبداً”.
بی تردید، تجلیل از معلمان و فرهنگیان شریف، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است که در سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، بزرگداشت مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگزار این میراث داران انبیاء الهی و معرفت باشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم فرهیخته استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای والا مقام سنگر مقدس تعلیم و تربیت، فرارسیدن روز معلم را به همه اساتیدواحدتنکابن، معلمین و تلاش گران صبور، متعهد و سخت کوش عرصه فرزانگی و دانایی درحوزه سما و شهرستان تنکابن و دانشجویان معلم واحدتنکابن تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیقات همگی این عزیزان را در خدمت به رشد و بالندگی و اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن عزیز اسلامی، از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.

دکترحسینعلی مشایخی
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدتنکابن

دکتر نیک کار معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن: لزوم انتخاب وزیری متخصص برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: رئیس‌جمهور منتخب مردم باید برای ساماندهی …