خانه / خبر / برگزاری همایش کمک مؤمنانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

برگزاری همایش کمک مؤمنانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

همزمان با سالروز شهادت حضرت علی(ع) صورت گرفت؛

برگزاری همایش کمک مؤمنانه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

رزمایش مواسات و همدلی با مشارکت کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدتنکابن با اهدای بسته‌های معیشتی برای اقشار آسیب‌پذیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تنکابن، استمرار رزمایش همدلی و نهضت کمک مؤمنانه در راستای فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان و به همت بسیج دانشجویی ومعاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار شد.
این مراسم با حضور حجت‌الاسلام سیدمهدی هدایتی امام‌جمعه تنکابن و جمعی از مسئولان، کارکنان و اعضای بسیج و تشکل دانشجویی این واحد دانشگاهی همراه بود و توزیع بسته‌های کمک معیشتی تهیه شده با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر آغاز شد.
در این مرحله ۴۰ بسته حمایتی هرکدام به ارزش ۲۵۰ هزار تومان و در مجموع ۹میلیون تومان آماده و میان قشرآسیب‌پذیر شهرستان توزیع شد.
به گزارش آنا، در مراحل قبل نیز چند مرحله کمک‌های مؤمنانه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن توسط بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشجویی جمع‌آوری و در قالب بسته‌های حمایتی میان اقشار آسیب‌پذیر توزیع شده است.

همایش مومنانه

دکتر مشایخی

قبولی ۳۸ دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در آزمون دستیاری پزشکی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن از قبولی ۳۸ دانش‌آموخته این واحد دانشگاهی در آزمون …