خانه / خبر / دکتر نیک کار معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن: لزوم انتخاب وزیری متخصص برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: رئیس‌جمهور منتخب مردم باید برای ساماندهی وضعیت اقتصادی مردم از وزیر اقتصادی متخصص، متعهد و باسابقه بهره بگیرد.

علی نیک‌کار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تنکابن با تشریح اولیت‌های کاری رئیس‌جمهور منتخب اظهار کرد: دولت سیزدهم باید از وزیر اقتصاد متخصص، متعهد و باسابقه برای ساماندهی وضعیت اقتصادی مردم بهره بگیرد و دفتر طرح و برنامه‌ و بودجه توانمندی را فعال‌ کند تا در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دارای برنامه‌های کاربردی باشد و قشر آسیب‌پذیر جامعه، جان تازه‌ای بگیرد.

وی افزود: جامعه دانشگاهی به‌عنوان قشر فرهیخته جامعه از رئیس‌جمهور منتخب انتظار دارد که وزرا، استانداران و سایر مسؤلان را از افرادی آگاه، اندیشمند، مطلع، باسواد، باایمان و متعهد انتخاب کند تا به‌عنوان بازوان اجرایی کشور برای خدمت به مردم به‌طور ضربتی اقدام کنند. دولت جدید با انتخاب وزیر علوم متخصص، متعهد و مسؤولیت‌پذیر می‌تواند برنامه‌های دانشگاهی کشور را طبق برنامه توسعه کشور ایران اسلامی سال ۱۴۰۴ به‌صورت عملیاتی، موضوع را پیش ببرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: وضعیت کنونی کشور به‌ویژه در عرصه آموزش عالی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و رئیس‌جمهور منتخب با برنامه‌ریزی جدید می‌تواند به وضعیت بهتری ارتقا دهد. با برگزاری کارگاه‌های آموزشی بهتر است به سمت مسئولیت‌پذیری بیشتر استادان و دانشجویان پیش برویم و طوری رفتار کنیم که در تربیت دانشجویان، سخت‌گیری برای مسئولیت پذیر شدن، بیشتر شود.

نیک‌کار عنوان کرد: برای رفع موانع در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های کشور قوانین مدون وجود دارد، چنانچه رئیس‌جمهور منتخب از نیروهای متخصص، متعهد، دلسوز و پای‌کار بهره بگیرد و طبق دستورالعمل اقتصاد مقاومتی پیش رود، مسئولیت‌پذیری افراد بیشتر و با تلاش مضاعف به رشد کشور کمک می‌شود؛ اما در این مسیر، ارائه راه‌کارهای عملی توسط وزیر اقتصاد برای کاهش مشکلات قشر آسیب‌پذیر در کوتاه‌مدت باید در اولویت باشد.

برگزاری مراسم معارفه دکتر احمد اولیایی بعنوان معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

با حضور مسئولان؛ معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن معرفی شد معاون علمی دانشگاه آزاد …