English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

telegram-chanel

خبرهای واحد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نامه‌ای از دکتر کیومرث نیازآذری دبیر هیات امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و روسای واحدها و مراکز آموزشی استان تشکر و قدردانی کرد.

image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، دکتر حمید میرزاده در نامه‌ای، مراتب تقدیر و تشکر خود را از دکتر کیومرث نیازآذری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به دلیل پیگیری امور، برنامه ریزی و پیاده سازی مرحله به مرحله سامانه ساها ، اجرای مناسب بخشنامه های ابلاغی ساها، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی آزمایشگاهی و کارگاهی ساها و تهیه کاتالوگ خدمات آزمایشگاهی اعلام کرد.

میرزاده در این نامه عنوان کرد: سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد «ساها» به عنوان یکی از اولویت های برنامه ای برای ارایه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته به پژوهشگران، اعضای هیات علمی، دانشجویان و سایر متقاضیان خدمات در سطح کشور است و از جمله مکمل های درآمدهای دانشگاه در کنار شهریه دانشجویان نیز محسوب می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های استان ابراز امیدواری کرد که بیش از پیش شاهد توسعه و تجهیز بنیادی و ساختاری و درآمدزایی مناسب تر از سامانه ساها باشیم و در ادامه پیشنهاد کرد: توجه به عواملی چون تقویت زیرساخت های آزمایشگاهی متناسب با جغرافیای علمی اقتصادی استان، استانداردسازی آزمایشگاه ها و کارگاه ها و دریافت گواهینامه تایید صلاحیت از مراجع رسمی، توانمند سازی منابع انسانی در این حوزه، تبلیغات و اطلاع رسانی اثربخش از جمله تبلیغات محیطی مناسب و همچنین توسعه روابط با بخش های صنعتی، دولتی و سایر دانشگاه ها سرلوحه کار قرار گیرد.

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز0