English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

خبرهای واحد

رئیس سازمان سنجش کشور از مجریان برگزاری آزمون سراسری در واحد تنکابن قدردانی و تشکر کرد.

رئیس واحد تنکابن از برگزاری مطلوب و قانونمند آزمون سراسری سال ۹۵ در این واحد خبر داد: و گفت«آزمون سراسری ۹۵ در چهار نوبت و در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان خارجی با حضور ۲۰۳۴ داوطلب در فضایی قانونمند در واحد تنکابن برگزار شد.

دکتر صمدی لرگانی افزود: «تمهیدات لازم بر اساس بخشنامه هدایت تحصیلی برای داوطلبان و خانواده‌های آنان بمنظور جذب حداکثری صورت پذیرفت که موجب رضایتمندی اولیا و داوطلبان شد. نصب بنر و پوستر آیه‌های قرآنی برای آرامش بخشیدن به داوطلبان در کلاس‌ها و محیط سرسبز دانشگاه، فضای معنوی بیشتری در راستای رفع استرس و اضطراب داوطلبان ایجاد کرد.»

رئیس واحد تنکابن گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت آزمون سراسری و مسئولیت سنگین آنکه برعهده بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان قرار گرفت، موجب گردید مسئولین شهرستان تنکابن داوطلبانه از حضور در حوزه امتحانی بدلیل آرامش بیشتر داوطلبان و استفاده بهینه از زمان‌های سرنوشت ساز خودداری کنند و ترجیح دهند با اولیاء آنان دیدار داشته باشند و از امکانات رفاهی، پزشکی و امنیتی که در اختیار آنان قرار گرفته است بازدید به عمل آوردند.

رئیس سازمان سنجش کشور از مجریان برگزاری آزمون سراسری در واحد تنکابن در پیامی قدردانی و تشکر بعمل آورد که متن پیام به این شرح است: با سلام بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر رئیس، مدیران و کارکنان سازمان سنجش از جنابعالی و همکارانتان، برای برگزاری مطلوب آزمون سراسری سال ۹۵ اعلام می‌شود.

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز0