English | تلگرام

telegram-chanel

خبرهای واحد

426005085 48838

روز سه شنبه مورخ 25/8/95 سخنرانی پروفسور پائول د. ردی محقق و استاد برجسته دانشگاه Hygiene and Tropical Medicine لندن در محل آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزار شد و مورد استقبال چشمگیر اساتید و دانشجویان قرار گرفت.

در این سخنرانی که به طور کامل به زبان انگلیسی اجرا شد، پروفسور ردی در ابتدا به معرفی بیماری لیشمانیوز (Leishmaniosis) و وضعیت آن در ایران و جهان پرداختند. ایشان در ادامه ضمن تشریح زیست شناسی حشرات ناقل و راه‏های سرایت بیماری، در خصوص پیشگیری و مقابله با آن راهکارهایی را ارائه دادند.

در این مراسم که با همکاری اساتید انستیتو پاستور تهران (آقایان دکتر رضوی، دکتر پرویزی و دکتر ابوالحسنی)، دانشکده علوم زیستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن و انجمن زیست شناسی واحد برگزار گردید، دکتر محمود اسدی رئیس دانشکده علوم زیستی ضمن خوشامد گویی و تشکر از پروفسور و همراهان ایشان، در خصوص اهمیت و اهداف برگزاری این جلسات به موارد زیر اشاره کردند:

آشنایی با مباحث علمی روز دنیا، شناخت بزرگان و مفاخر علمی سایر کشورها و زمینه سازی برقراری همکاری‎های متقابل آموزشی و تحقیقاتی، قرار گرفتن دانشجویان در فضای علمی سخنرانی‎ها و کنفرانس‎های بین المللی و معرفی توانمندی‎های اساتید و دانشجویان واحد به سایر مراکز آموزشی و تحقیقاتی ایران و جهان.

در پایان مراسم پروفسور ردی و همراهانشان ضمن بازدید از آزمایشگاههای آموزشی و تحقیقاتی زیست شناسی دانشگاه، تمایل و آمادگی خود را جهت برقراری ارتباط علمی گسترده تر ابراز نمودند.