English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

telegram-chanel

خبرهای واحد

دکتر علیرضا وحیدی، مدیرکل امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از ممنوعیت ارائه درس به اعضای هیات علمی تمام‌وقت، نیمه‌وقت و حق‌‌التدریس فاقد کد شناسه تدریس در نیمسال دوم تاکید کرد و از اختصاص فرصتی تا 15 دی برای این منظور خبر داد.

مدیرکل امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «با توجه به شروع برنامه‌ریزی نیمسال دوم تحصیلی 96-95 واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه از ارائه درس به اعضای هیات علمی و مدرسان حق‌التدریس فاقد کدشناسه تدریس، خوددداری می‌کند.»

وحیدی گفت: «معاونان آموزشی و مدیران گروه موظفند صرفا برای آن دسته از استادان که دارای کد شناسه تدریس هستند، برنامه‌ریزی کنند و برای استادانی که کد شناسه ندارند، از هر گونه برنامه‌ریزی خودداری کنند.»

او افزود: «با توجه به اینکه آخرین مهلت دریافت کد شناسه تدریس 15 دی 95 تعیین شده است، بنایراین اعضای هیات علمی و مدرسان حق‌التدریس باید هر چه سریع‌تر تا تاریخ مذکور کدشناسه تدریس دریافت کنند. در غیر این صورت دانشگاه آزاد اسلامی از ارائه درس به آنها در نیمسال دوم تحصیلی جلوگیری می‌کند.»

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز0