English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

خبرهای واحد

ghane-web

روز دوشنبه مورخ 6/10/95 سخنرانی دکتر قانع دانشیار میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با حضور اساتید و دانشجویان در محل آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

ایشان ابتدا به تشریح بیولوژیک ویروس آنفلوآنزا و معرفی تیپ‌های مختلف آن پرداختند و توضیحاتی در مورد میزبان‎ها و ناقلین آن‎ها ارائه داده و بیان داشتند : "انسان اغلب از طریق تماس با پرنده بیمار، لاشه حیوانات و محیط آلوده به عفونت مبتلا می‌شود و در صورت تغییر ماهیت ژنتیکی ویروس، انتقال آن از فردی به فرد دیگر نیز امکان پذیر خواهد بود". ایشان به استناد گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مورد شیوع ویروس آنفلوآنزای پرندگان در چند استان کشور از جمله استان‎های شمالی هشدار دادند و به مقایسه علائم بالینی این بیماری با آنفلوآنزای فصلی پرداخته و افزودند: "علائم این بیماری در انسان شامل تب بالای 38 درجه، لرز، درد شدید عضلانی، سرفه، اسهال، درد ناحیه شکم و قفسه سینه، تنگی نفس و حتی ذات الریه می‎باشد و در بسیاری از موارد بستری شدن بیمار در بخش مراقبت‎های ویژه بیمارستان ضرورت دارد".

این سخنرانی که با همکاری انجمن زیست شناسی واحد برگزار گردید با استقبال حاضرین و طرح پرسش و پاسخ ادامه یافت و دکتر قانع ضمن بیان اینکه این ویروس مرگبار تا 72 ساعت در محیط فعال می‎ماند موثرترین راه‌های پیشگیری از انتقال آن را این گونه برشمردند: "دوری جستن از پرندگان، لاشه، فضولات و ترشحات دهانی آنها، منع مصرف پرندگان محلی و وحشی، شستشوی مرتب دست و صورت، استفاده از ماسک در محافل عمومی و شستشوی حلق و بینی با سرم فیزیولوژیک".

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز0