English | تلگرام

خبرهای واحد

636195130164260757

انالله و انا الیه راجعون

ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و انقلاب و رهبری برای همه ی مردم ایران خبری دردناک و غم انگیز بود.
بی شک حضور این مجاهد راه انقلاب اسلامی در طول تاریخ این مرز و بوم حضوری درخشان و موثر بوده است. از مبارزات بر ضد نظام شاهنشاهی و اهتمام ایشان در پیروزی نهضت اسلامی تا نقش ایشان در تثبیت نظام نوپای جمهوری اسلامی، مبارزه با منافقین و توطئه های داخلی و خارجی و نیز حضور تعیین کننده در هشت سال دفاع مقدس و همچنین مدیریت ایشان در قوای مقننه و مجریه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در طول سالیان متمادی و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان نظام اسلامی و ابعاد فقهی، تاریخی و دهها ویژگی برجسته از این مجاهد نستوه، شخصیتی بی نظیر ساخته است.
ولایت مداری هاشمی رفسنجانی و تبعیت ایشان از مقام معظم رهبری تا پایان دوران حیات، درسی مهم برای همه ی مسئولان و خدمتگزاران نظام اسلامی است. لازم می دانم این ضایعه ی بزرگ را به محضر رهبر معظم انقلاب، دانشگاهیان و مردم شریف ایران بویژه همشهریان  و نیز بیت معزز هاشمی رفسنجانی تسلیت عرض نموده و از پروردگار متعال مغفرت الهی و علو  درجات را برای ایشان خواستارم.

محمود صمدی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن