English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

telegram-chanel

بيانيه چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامي واحد تنکابن در افق ایران 1404

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ، نامی معتبر در آموزش عالی کشور ، دارای روحی بین المللی ، مسئولیت پذیر در قبال توسعه مرزهای دانش ، پاسخگو نسبت به دانشجویان ، دانش آموختگان ، استادان ، کارکنان و جامعه پیرامونی خود، وگزینه نخستین داوطلبین ورود به دانشگاه ها .

بيانيه مأموریت دانشگاه آزاد اسلامي واحد تنکابن در افق ایران1404

دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن به عنوان اولین دانشگاه غیر دولتی در منطقه غرب استان مازندران ، با بیش از ربع قرن فعالیت موثر در آموزش عالی کشور و بادراختیارداشتن کادر علمی و اداری مجرب ، فضا،امکانات و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی مناسب و قرارگرفتن در بهترین موقعیت جغرافیایی کشور و منطقه ، تلاش دارد تا با توسعه زیرساخت ها و گسترش صلاحیت های بین المللی ، حداکثر رضایت و رشد مشتریان داخلی و خارجی خود را فراهم نماید.

ارزش های دانشگاه آزاد اسلامي واحد تنکابن در افق ایران1404

-

• تعهد به سهیم بودن در پاسخگویی به نیازهای علمی جامعه محلی ، محیط ملّی و فراملّی
  • مقبولیت علمی در تراز ملّی وجهانی