English | تلگرام

• پیامک به ریاست واحد: 09114382420

دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن در سال 1365 به ریاست دکتر محمد حسین مفتاح و همت و تلاش عموم شهروندان تاسیس شد. در آغاز رشته های پزشکی،پرستاری و مامایی دائر گردید و سپس سایر رشته ها در حوزه های علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، هنر و فنی مهندسی گسترش یافت. بطوریکه بیش از 100 رشته در مقاطع دکتری،کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در 24 دپارتمان آموزشی با مدیریت مستقل (شامل شیمی-زیست میکروبیولوژی-زیست سلولی-مدیریت بازرگانی-حسابداری-زبان انگلیسی-روانشناسی-علوم تربیتی-کتابداری-منابع طبیعی و محیط زیست- گیاهان داروئی-هنر-معارف اسلامی-دروس عمومی-تحصیلات تکمیلی-پرستاری و مامایی) و دانشکده پزشکی دائر می باشند.(فهرست کامل رشته ها)

از سال 1376 الی آبان 1385 ریاست دانشگاه به عهده دکتر حسن شیخ محمودی بوده و از 1385 تا ابتدای پاییز 1391 دکتر ناصر منتظری و پس از آن آقای دکتر حمیدرضا جمالزاده تا پایان تیرماه 92 عهده دار این مسولیت بوده و از ابتدای مرداد 92 تاکنون ریاست واحد به عهده دکتر محمود صمدی می باشند.

معاونت سما نیز با مجموعه ... مدرسه راهنمایی و دبیرستان و یک آموزشکده عالی شامل 800 دانشجو از سال 1374 مشغول به فعالیت می باشد.

در حال حاضر پس از حدود 28 سال تجربه آموزشي - پژوهشي و دارا بودن حدود 5000 دانشجوي كارشناسي و کاردانی، 2500 دانشجوي كارشناسي ارشد، 500 دانشجوي دكتري و نزديك به 200 عضو هيات علمي تمام وقت و نیمه وقت يكي از معتبر ترين واحدهای دانشگاهی ایران با درجه بسیاربزرگ الف است و با تلاش همه استادان و مسؤولان اجرايي آن قطب عظيم علمي و فرهنگي و شاخص آموزش عالي در شمال كشور به حساب می آید .

سالانه در حدود 2500 دانشجوی جدید ، این دانشگاه را بعنوان گزینه برتر تحصیلات دانشگاهی خویش انتخاب می کنند.

هیات رئیسه دانشگاه شامل : رياست دانشگاه، رئیس دفترفرهنگ اسلامی و معاونان آموزشي ، پژوهشی ، اداري و مالي ، دانشجويي ، پزشکی، عمرانی و سما است كه بر اساس تشكيلات سازماني مصوب ، محور اصلي كليه امور ، كاركردو اتخاذ تصميمات دانشگاه مي باشند.

همچنين نهادهاي فرهنگي مانند : تشكلهاي اسلامي دانشجويي ، هيأت علمي ، انجمن هاي علمي و قطب هاي علمي همگام با مديريت ، دانشگاه را در انجام رسالت هاي خود ياري مي نمايند.

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز0