خانه / خبر / فیلم کوتاه «کپسول» ساخته امیر پذیرفته، دانش‌آموخته رشته بازیگری دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن به اسکار راه یافت.

فیلم کوتاه «کپسول» به اسکار معرفی شد

فیلم کوتاه کپسول

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تنکابن، سی‌ و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کوتاه تهران با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف در کتابخانه جندی‌ شاپور پردیس سینمایی «ایران‌مال» به کار خود پایان داد.

براین اساس، فیلم کوتاه کپسول ساخته امیر پذیرفته، دانش‌آموخته رشته بازیگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن که موفق به دریافت جایزه بزرگ سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شده بود به عنوان نماینده ایران به اسکار معرفی شد.

سی و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران برای نخستین‌بار در تاریخ سینمای ایران واجد شرایط تأیید آکادمی اسکار شناخته و معرفی شده است.

دکتر اسماعیل بی‌آزار استادیار گروه مهندسی پزشکی واحد تنکابن در جمع دانشمندان برتر دنیا

دانشمند برتر جهان در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛ خوداشتغالی؛ ویژگی بارز رشته «مهندسی پزشکی»/ …